Aanmelden vrijwilliger

Ben jij ook zo enthousiast over de Dag van de Romantische Muziek en lijkt het je leuk om samen met ons dit mooie festival mede mogelijk te maken? Geef je dan op als vrijwilliger!
Vlak voor, tijdens of na het festival kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. We hebben grote sterke handen nodig, maar ook kleine handjes dus er is voor iedereen een passende functie te vinden. Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:

Productie: Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en hou je van lekker bezig zijn? Help bij de productie werkzaamheden voor, tijdens en na het festival. Denk aan productie klusjes en algemene assistentie bij de organisatoren van het festival.

Promotie team: Heb jij een stevige fiets en vind je het leuk om de Dag te promoten in Rotterdam? Fiets dan in de weken voorafgaand aan het festival af en toe een rondje door de stad en verspreid onze Romantische Krant of flyers!

Gastvrouwen en gastheren: Maak jij liever een praatje met de bezoekers van de Dag en vind
je het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft? Dit is vooral een hele sociale rol die je vervult op de Dag, je heet bezoekers welkom bij de ingangen en bent aanspreekpunt bij informatie vragen.

Artiestenbegeleiding: Vind jij het leuk om de artiesten die op de Dag spelen van dichtbij in actie te zien en ben je punctueel? Dan kun jij de artiesten begeleiden tijdens hun optreden op de Dag en zorgen dat ze op tijd op locatie zijn.

Sommige functies kunnen best met elkaar gecombineerd worden, zo kun je natuurlijk helpen met de promotie of helpen bij de opbouw en ook gastvrouw of gastheer zijn! Wij bieden je in ruil voor je hulp iets lekkers te eten en te drinken op de Dag, reiskostenvergoeding, WA-verzekering, een hele gezellige dag en natuurlijk onze eeuwige dank.

Heb je zin om samen met ons de Dag te organiseren? Vul hier onder je gegevens in en vraag zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen om dit ook te doen. Want vele handen maken licht werk en zo kunnen we er ook dit jaar weer een prachtige dag van maken.

Wil je je aanmelden voor meerdere functies of heb je verdere vragen? Geef dit dan aan bij 'Bericht'. Geef graag ook even aan welke dagen je beschikbaar bent!

Versturen