Vier met ons de Romantiek

De Dag van de Romantische Muziek is voor veel mensen in en buiten Rotterdam een begrip. De plek waar nieuwe harten voor klassieke muziek worden gewonnen, jong of oud, wanneer zij het festival voor het eerst bezoeken. De Dag is voor iedereen én is gratis toegankelijk, dat willen wij graag zo houden! Samenwerken ondersteunt dit historisch festival en levert u een bijzonder, uniek evenement op waar u met veel plezier met uw collega’s en/of relaties over zult napraten.

Zo doe je mee

Vriend

Onze vrienden zijn de trouwste fans van de Dag. Geven aan de Dag levert je ook belastingvoordeel op, want de stichting is een erkende, culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat is belangrijk voor als je een groot bedrag wilt geven.

Ik word Vriend

VIP

Een exclusief concert in de Noorse Kerk met een proeverij en een semi-besloten receptie speciaal voor u en uw zakenrelaties? In vorige edities hebben Rabobank en Theodoor Gilissen een zeer positieve ervaring gehad met ons VIP arrangement.

Meer lezen

Partner

Samen met onze culturele, Rotterdamse en zakelijke partners dragen we romantische muziek uit. Wij bespreken graag hoe je bedrijf kan meedoen met de aankomende lustrumeditie. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Adverteren

Online en offline en via de verspreiding van de programmakrant bereiken we veel dagjesmensen en Rotterdamse muziekliefhebbers. Bekijk de mogelijkheiden voor advertenties, advertorials en social media.

Meer lezen
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Contact

Stichting Cultuurbrigade

010 7370966
info@cultuurbrigade.nl