ParkProeven

CULINAIR GENIETEN TIJDENS DE DAG VAN DE ROMANTISCHE MUZIEK

ParkProeven is een etalage van het Rotterdamse culinaire aanbod. Op verschillende plaatsen in Het Park kun je genieten van (h)eerlijke gerechten van Rotterdamse traiteurs, restaurants en specialisten. Het aanbod is zo samengesteld dat er voor elke bezoeker iets lekkers voor handen is: aromatische koffie, heerlijke burgers, frisse salades, biologische groenten, ambachtelijk Italiaans ijs en nog veel meer. We vinden het belangrijk dat er voor elke beurs passend aanbod is, zodat iedereen kan genieten van al het heerlijks dat Rotterdam te bieden heeft.

Het aanbod van ParkProeven 2017:

- Ma Guise Catering 

- Vermeyden Delicatessen

- Wester Paviljoen (hamburgers en warme snacks)

- IJssalon Venezia

- True Food Kantine (salads, sandwiches en hot items)

- Ketebinkie Koffie

- Bio op je bord (biologisch groente- en fruit pakkettten)

Sinds kort is het voor het bedrijfsleven mogelijk om De Dag en ParkProeven, samen met collega’s, vrienden, relaties en (potentiële) klanten, op een unieke en persoonlijke manier te beleven. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een Culinair Arrangement als originele manier om zaken te doen, of om reeds bestaande samenwerkingen nogmaals te beklinken.

Meer lezen

Romantische Markt

Op de Romantische Markt vind je nét dat bijzondere cadeautje, voor jezelf of voor een ander. Je kunt er heerlijk langs de kramen struinen en je ogen uitkijken. Het aanbod is gevarieerd, van hoge kwaliteit en wij zoeken vooral naar kleine Rotterdamse ondernemers die ambachtelijke producten maken. Interesse in het huren van een kraam? Mail naar amy@cultuurbrigade.nl